26.01.2024 г., 8:02 ч.

  Поезия » Любовна
137 0 0

Морето ме целуна през устата

като невръстното Момиче от квартала

обикнах я завинаги – като Момиче

като Момче – и тя ме заобича

Морето ни целуна през устата

двамата…

© Hristo Troshanov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??