Колко е хубаво небето,
когато те имам до себе си.
И колко красиви са миговете,
когато съм влюбена.
Ти си най-красивата ми муза
и в тялото и душата ти се губя...,
докато показваш ми звездите
в безкрайните обятия на целувките ти.
© Тита Всички права запазени