22.09.2017 г., 23:07 ч.

120... 

  Поезия » Любовна
535 6 3

Не ме обичай повече така -
във сенчестия ъгъл на сърцето
една обичаща мъжа, Жена
по-ярко и от слънцето ще свети.

 

Не ме обичай само в тишина
гласа си отпусни и ме повикай
а аз ще те даря със любовта
която все сама се скита...

 

Не ме обичай просто от неволя
обичай ме със жар! Да ме изгаряш!
Аз сто и двайсет дена ти се моля
ти, сто и двайсет нощи ме отлагаш.

 

Не ме обичай никога от жал
аз цял живот отглеждам пеперуди
коприната да можех, бих продал
любов със тебе ще си купя.

 

Не ме обичай повече така
ти струваш повече от всяко злато
аз, беден повече от сиромах.
"Обичам те" е моето богатство...

 

Danny Diester
28.08.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??