21.04.2012 г., 10:45 ч.

* * * 

  Поезия
315 0 0

"Някъде на край света,
в друг живот и в друго време,
живели някога мъж и жена,
чиято любов не била бреме.
Обичали се искрено и чисто,
без омраза и лъжи.
Обичали се повече от всичко
и се сбъдвали техните мечти.
Когато спор започне се случайно
и скарат се за нещо те,
сдобряват след миг незнайно
и нежно си говорят те.
Любов е имало такава
някъде на край света.
А днес, сред тази хорска врява,
загубва смисъла си тя."

© Маги Златева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??