12.08.2012 г., 12:11 ч.

* * * 

  Поезия
307 0 0

Когато и слънцето ти се стори мрачно,

когато и то престане да ти се усмихва,

когато и въздухът ти се стори потискащ,

когато и той започне да ти дотяга,

значи просто не забелязваш,

че слънцето се усмихва и на теб,

че времето съществува и за теб,

че всяко дихание иска да си тук...

само ти не забелязваш...

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??