22.08.2008 г., 13:17 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
451 0 5
Малко нощно виене -
луната дирижира
съседското куче.

+   +  +

Бащина къща -
само паяжините
спират крадците.

+  +  +

Жаба в реката -
скок от стреса в спокойствието -
искам да съм земноводно.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??