19.02.2009 г., 17:55 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
478 0 0



сняг се стеле
по черните дървета


розата се усмихва
в мокрото утро


видях облаци
в синьото небе


в морето плава
бял кораб


водораслите гръмко
дишат под водата


бели покриви и синьо небе
в зимната вечер


мъждука лампа
на черната улица


болницата стене
в майското утро


бебе плаче
в сини пелени

© Нико Ников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??