Аз ще внимавам с думата "обичам".
Ужасно надълбоко ще я скрия,
защото точно толкова боли и
ще се науча да не я изричам.
И ще я пазя, сякаш е сърцето ми.
Зад хилядите листчета на роза.
Прощавайте, ако така пробождам,
че после ви остават белези.
А сълзите ми нека я измият.
И вятърът с листа да я затрупа.
Насигурно така ще я заключа.
че даже ще забравя, че я имам.
© Тайна Всички права запазени