9.11.2007 г., 9:11 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
511 0 3
Сърцето мое спря да те обича,
а с тази обич как живя до вчера?
С надежда, с вяра пазеше мечтите,
но рухна всичко... обич не намери.
С теб и с таз любов със мъка се сбогувах,
плаках дълго, ала вече се усмихвам,
страдах и болеше, ала вече не боли ме,
може би, защото с тая болка свикнах.
Така е, защото безумно обичах...
а всичко за тебе било е игра,
простила съм всичко... недей да ме съдиш,
и по-добре да съм, тъй, във живота сама.
Едно само искам - не искам награда -
да ме забравиш, така съм щастлива,
без мен ще си вече в живота - не страдай,
а аз със съдбата... дано да съм жива.


                            07.11.2007 г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??