13.07.2011 г., 22:29 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
648 0 0

*** 

Остави ме за малко сама -

няма да бъде тревожно.

Жадна остана моята душа

сред властта на греховност.

Там някъде, дълбоко в мен,

скрипти усещането за пробуда.

На думите им трябва време

да изразяват всяко чудо.

Безмълвието ни не е вина,

а мислите си тръгват и се връщат.

И аз ще се завърна - с обичта -

забравила греховната си същност.

© Павлина Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??