26.05.2017 г., 11:21 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
486 3 4

* * * 
В родината ни лесно се отрича
всичко, що на нас не заприлича.
Всеки с някаква омраза се гордее
и трудно, много трудно се обича.


15. 05. 2017 г.
Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??