17.09.2009 г., 14:47 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
604 0 19

Светлина

изгря,

освети

пътя труден,

но и славен.

 

Път духовен,

път истина -

велика

омайна,

нежна.

 

Окриля - закриля

безброй светове

огрява - нежност,

три думи тъй велики.

 

ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ!

 

 

 

'94 г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??