30.05.2010 г., 22:06 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
569 0 3

Върни си ми сърцето!
Върни го!
Искам си го!
Искам си го обратно!
Не искам отново да съм ходещо зомби с полузатворени очи!
Не искам да усещам аромата ти!
Не искам да те видя никога повече!
Не искам да ме нараняваш пак така!
Не искам да разпотрошаваш отново и отново моята крехка душа!
Не искам да плачеш и да ми се извиняваш,

не искам да ми се молиш, нито да ми се обесняваш!
Няма да ти простя!
Не разбра ли?!
НЯМА!
Никога!
Никога няма да простя на един лицемерен и самовлюбен човек!
Какъв човек... не човек, а звяр !
Звяр, който се възползва от мен и моето сърце!
Звяр, който лека-полека го раздели на две!

 

Aвтор: Изабел [Bella]

© Бела Асаад Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??