4.06.2011 г., 11:54 ч.

... 

  Поезия » Любовна
638 0 0

Не знам дали сама те търсех,                         

или пък ти при мен дойде.

Но зная, че едничко ми отне

страданието - от него се отърсих!

 

Показа ми какво е да даряваш,

да бъдеш истински богат...

богат на чувства, покоряващ

сърцето и душата на жена!

 

Показа ми и как да бъда вярна,

ти тайната разкри ми сам.

Покорен миг на сладост трайна...

Той сладък е, но само със една!

 

Научи ме достойно да обичам

и не да търся пошлостта,

а с мили думи да наричам

сърцето ти и да му БЛАГОДАРЯ!

© Александрина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??