Не знам дали сама те търсех,
или пък ти при мен дойде.
Но зная, че едничко ми отне
страданието - от него се отърсих!
Показа ми какво е да даряваш,
да бъдеш истински богат...
богат на чувства, покоряващ
сърцето и душата на жена!
Показа ми и как да бъда вярна,
ти тайната разкри ми сам.
Покорен миг на сладост трайна...
Той сладък е, но само със една!
Научи ме достойно да обичам
и не да търся пошлостта,
а с мили думи да наричам
сърцето ти и да му БЛАГОДАРЯ!
© Александрина Георгиева Все права защищены