8.11.2012 г., 16:00 ч.  

След дъжда 

  Поезия » Любовна
615 0 3

Наваля ме като дъжд, окъпа
сърцето ми със страст и отлетя
любовната ти буря… Скъпа,
останах сред поле с цветя,

 

попили капки от пороя –
във плач са техните лица…

И толкова е тихо, мила моя,

след тебе… Хиляди слънца

изгряват тъжни, но не могат
да стоплят ледната ми гръд.
Върни се, моля те! За Бога,
обичай ме за сетен път!

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??