6.12.2009 г., 19:11 ч.

* * * 

  Поезия » Пейзажна
428 0 0

Зима -

разтопено сребро,

покрило земята.

 

Звезда -

обещание за чудо,

своя миг чакащо.

 

Нощта -

рисува на своето бяло петно

чудото на вятъра.

 

Елха -

дърво, що клони свежда

от златокоса надежда.

 

Камина -

пламък горещ,

изгарящ бедите.

 

Снежинки -

ангелски пух,

приютил душите.

 

Звън

на кристални мечти -

изгряващи безброй звезди.

 

Песен -

зимна тишина

 ще огласи вред света…

© Соня Кацарска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??