Зима -
разтопено сребро,
покрило земята.
Звезда -
обещание за чудо,
своя миг чакащо.
Нощта -
рисува на своето бяло петно
чудото на вятъра.
Елха -
дърво, що клони свежда
от златокоса надежда.
Камина -
пламък горещ,
изгарящ бедите.
Снежинки -
ангелски пух,
приютил душите.
Звън
на кристални мечти -
изгряващи безброй звезди.
Песен -
зимна тишина
ще огласи вред света…
© Соня Кацарска All rights reserved.