26.11.2010 г., 10:19 ч.

* * * 

  Поезия » Хумористична
639 0 0

Тръгнал на разходка Батман бе,

когато срещна малкото прасе.

Зачуди се тогава той

що дири туй дете

на това отдалечено поле

и тамън да го попита Прасчо накъде,

когато Зайо появи се с бомбе.

И така събраха се тримата герои,

всеки тръгнал по мисиите свои.

Ала оказа се тогаз,

че в тоз час

тръгнали са те

на сватбата на малкото щурче.

© Илона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??