Две истини препускат в мен,
като побеснели кучета!
Две истини разкъсват ме
и блъскат
мен нанякъде
и вече тук не съм!
Две истини -
едната е на разума,
а другата е на сърцето -
ме мятат бясно
от Земята до Небето!
И обратно.
И вече аз не съм.
И вече нямам истини.
Отдавна няма пристани.
Липсваш ми.
© Лора Всички права запазени