23 oct 2009, 20:11

  Poesía
641 0 5

Две истини препускат в мен,

като побеснели кучета!

 

Две истини разкъсват ме

и блъскат

мен  нанякъде

и вече тук не съм!

 

Две истини -

едната е на разума,

а другата е на сърцето -

ме мятат бясно

от Земята до Небето!

 

И обратно.

 

И вече аз не съм.

 

И вече нямам истини.

 

Отдавна няма пристани.

 

Липсваш ми.

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??