27.01.2024 г., 7:37 ч.

  Поезия » Философска
85 0 0

Не е за мен това – каза рибата на сухо.

Не е за мен това – каза птицата удавена.

Не е за мен това – казах и аз на рибаря.

Не мога птици да ловя – с рибарски мрежи.

© Hristo Troshanov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??