5.09.2008 г., 10:13 ч.

21st Sentury digital boy 

  Поезия
580 0 2

Седиш до среднощ,

облян от светлината на монитора.

Тя е прекрасна!

Не можеш да и се наситиш.

Твоята богиня ти се усмихва

и не ти прави забележки.

Тази нощ сте само двамата,

никой друг не съществува.

 

 

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??