19.01.2009 г., 15:28 ч.

23 декември 

  Поезия » Любовна
793 0 2
 

23 декември

 

 

Преди изгрева съм смачкана.

Между завивките и вечерта.

Дали съм грешна

                      колкото и те?

Подвластна съм.

На любовта

                 към единствения.

Секунди. Преди изгрева.

Преди студа и тишината.

Стъпките прогизват.

Заминаваш.

 Пропълзявам в самота.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??