19 янв. 2009 г., 15:28

23 декември 

  Поэзия » Любовная
797 0 2
 

23 декември

 

 

Преди изгрева съм смачкана.

Между завивките и вечерта.

Дали съм грешна

                      колкото и те?

Подвластна съм.

На любовта

                 към единствения.

Секунди. Преди изгрева.

Преди студа и тишината.

Стъпките прогизват.

Заминаваш.

 Пропълзявам в самота.

© Яна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??