Животът ми се
счупи.
Разби се
в безброй луни
от ярост.
Като в строшено
огледало.
Погледнах.
Усмихнах се.
Прогледнах.
В очите ми крещяха
късчета,
добро,
любов
и вяра.
Стига.
Ей, Дивият,
ела на себе си.
Не съм си тръгвал...
© Атанас Ганев Всички права запазени