16.10.2008 г., 12:02 ч.

***-***-*** 

  Поезия » Друга
565 0 2
Обич моя, неподправено чиста,
с този дъжд, що вали от сърцето ми,
мий гнева с нежни капки в очите ми.
В мисълта се поспри - да е бистра!


Мъко моя, неочаквано близка,
с този грях, що отрупваш живота ми,
скрий света, разболяващ душата ми.
Дай ми сила, по-добър да измисля!

© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??