Oct 16, 2008, 12:02 PM

***-***-*** 

  Poetry » Other
651 0 2
Обич моя, неподправено чиста,
с този дъжд, що вали от сърцето ми,
мий гнева с нежни капки в очите ми.
В мисълта се поспри - да е бистра!


Мъко моя, неочаквано близка,
с този грях, що отрупваш живота ми,
скрий света, разболяващ душата ми.
Дай ми сила, по-добър да измисля!

© Мая Санд All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??