19.03.2008 г., 15:13 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
626 0 3

Бялото приканва

да бъде опетнено.

Като бяла роба

с капчиците кръв.

Като лист хартия,

чакащ буквите

да попият мастилото

- написано с

непокорна Кръв.

Като платното девствено,

което чака

своя усмирител.

Художникът със

свойта стръв -

да разбие чистотата,

която всеки се опитва

да докосне пръв.

Кървя...

© Зорница Аламанчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??