3.04.2010 г., 0:39 ч.

* * * 

  Поезия
483 0 4

Силна съм, затова ще оцелея.

Безсмислено е, знам.

Ще продължа обаче да се смея,

нищо, че се чувствам сам.

Ще се затворя в своята обвивка

от усмивки и изкуствен смях.

Ще се преструвам без почивка

пред теб, пред нея и пред всички тях.

Ще бъда точно онова, което

всички искат и което бях.

С фалшивата усмивка на лицето,

а в душата - ужасяващ страх.

Празнота в сърцето, студ в очите,

а на устните – усмивка.

Тъй страдат силните, добрите,

затворени в своята обвивка.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??