Под сивата аура на небето,
на ръба на тази скала,
прегръщам коленете си.
Вятърът шепти
мръсни думи в ушите ми
и ми показва
какво би направил с косата ми, ако е мъж.
А аз дойдох
да попитам морето
как се пише като вълна,
която се разбива
в скалите.
© Миглена Цветкова Всички права запазени