19.09.2009 г., 17:16 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
716 0 1

С теб се чувствам винаги прекрасно

и ти се чувстваш с мен добре,

всичко толкоз просто е и ясно,

забрави за свойте страхове!

 

Не се съмнявай в красотата си,

не се съмнявай в мен,

обичам те, при всички обстоятелства

и ще ти го казвам всеки ден!

 

Дори когато не намирам думи,

във любовта ми сигурна бъди,

магия има вече помежду ни

и нищо няма да ни раздели!

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??