16.10.2007 г., 14:21 ч.

* * * 

  Поезия
609 0 3
 

Рисуваш със дъха си върху мен

и всяка пора на плътта ми

отдава ти се в лудост и смутен

разумът отстъпва пред греха ни,

да кажа "не" не ми остава глас.

 В очите ми проникваш и се губиш.

Честта ми стене в тази бясна страст

и в този стон е скрита твойта власт,

да бъдеш мъж и властно да ме любиш.

© Силвана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??