Рисуваш със дъха си върху мен
и всяка пора на плътта ми
отдава ти се в лудост и смутен
разумът отстъпва пред греха ни,
да кажа "не" не ми остава глас.
В очите ми проникваш и се губиш.
Честта ми стене в тази бясна страст
и в този стон е скрита твойта власт,
да бъдеш мъж и властно да ме любиш.
© Силвана Все права защищены
Желая много късмет и повече слънце в
душата ти.С много обич.