16.09.2017 г., 8:48 ч.

... 

  Поезия » Любовна
371 0 0

Понякога не мисля за жени.

Когато мисля, после ги сънувам.

Един път руса, друг път чернокоса,

винаги игриви, лъчезарни и красиви.

Само червенокоса не сънувам.

Но когато се събудя, що да видя.

Прегърнал съм една жена.

Една жена която моето сърце обича.

Червенокоса.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??