12.05.2013 г., 16:43 ч.

* * * 

  Поезия
509 0 2

Видях те някак си приветлива, щастлива,
не знаех, че душата ти гори,
но скоро влажността в очите ти рисуваше
как всичко къса се във тебе и боли.

Пусни сърцето си да бие силно,
то помни, както някога преди,
изстине ли, не знае що е милно
и ето, в камък те превърнало, уви.

Изтрий сълзите, не ти отиват,
пази си ги за мигове изпълнени със красота,
годините горчивото отмиват,
остава само детска чистота.

Една молба, по-често се усмихвай,
тогава на лицето ти показват се лъчи
и всичко във картината живот утихва,
щом отразят се във красивите очи!

© okinaf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Видях те някак си приветлива, щастлива,
    не знаех, че душата ти гори,
    но скоро влажността в очите ти рисуваше
    как всичко къса се във тебе и боли.

    Харесах!
  • Браво много е хубаво!
Предложения
: ??:??