2.08.2011 г., 21:33 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
558 0 3

 

 

                                             Бели лястовици,

                                             птици безпътни,

                                             търсят незнайната жица

                                             в полето.

                                             Без дъх от взиране

                                             и плач от

                                             сетния полет,

                                             крилата пресъхнали

                                             невидимо трепват

                                             и после

                                             потъват,

                                             от никого

                                             спомнени.

 

 

 

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??