7.04.2021 г., 11:54 ч.

******* 

  Поезия » Бели стихове
577 0 1

Бели облаци, мои бели коне,

с вас аз искам да препускам,

душата ми свободна да се рее в небето.

Дайте ми от вашите невидими криле,

за да мога да политна

и да отида там където сърцето ми живее!

Там някъде или при звездите...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??