Apr 7, 2021, 11:54 AM

******* 

  Poetry » White poetry
583 0 1

Бели облаци, мои бели коне,

с вас аз искам да препускам,

душата ми свободна да се рее в небето.

Дайте ми от вашите невидими криле,

за да мога да политна

и да отида там където сърцето ми живее!

Там някъде или при звездите...

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??