20.07.2020 г., 9:07 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
1118 4 6

Позакъснях, любов!

Родих се прекалено рано,

в една незримо дълга тишина.

И късно е.  

Изтекоха се чувствата безгласно

след онзи дъжд,

оставил хладнина.

Сега ...

целуват ме дъждовни капки,

отровени с безцветна самота.

Позакъснях, любов!

Но с цвят разкъсвам мрака си     

и гълъби рисувам по дланта.

Да полетят ...    

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??