20 jul 2020, 9:07

*** 

  Poesía » De amor
1117 4 6

Позакъснях, любов!

Родих се прекалено рано,

в една незримо дълга тишина.

И късно е.  

Изтекоха се чувствата безгласно

след онзи дъжд,

оставил хладнина.

Сега ...

целуват ме дъждовни капки,

отровени с безцветна самота.

Позакъснях, любов!

Но с цвят разкъсвам мрака си     

и гълъби рисувам по дланта.

Да полетят ...    

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??