20.05.2009 г., 0:09 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
560 0 0

Погребах трепети древни,

не търся и тебе със жадни очи.

Потъвам в мисли - еднодневни,

но трепет за усмивката ти ме гори!

Сигурно с чувствата си съм банална,

но никой май не разбра,

как усмивката ти като мълния беляза

мойта така обичлива лирична душа!

Изменница в чувствата ме наречете,

аз докато жива съм, ще го отрека,

просто обожавам, какъвто го нямам.

Не ми е писано с нежност аз да го даря.

© С обич от мен за вас Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??