8.04.2008 г., 13:31 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
412 0 0

Аз вече съм се уморил

да спя тези сънни нощи.

Аз ще живея в свят

на мрачна светлина.

Това е моето послание към всички,

това е мойта воля за света.

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??