18.09.2013 г., 23:54 ч.

* * * 

  Поезия
378 0 0

Не спирай да мечтаеш и помни,
че сбъдват се дори най-смелите мечти 
и когато лъч надежда в теб пламти
мечтай, бори се, спечели!

Грабни крилата си и полети
освободи душата си, не се чуди,
лети високо и не спирай нито миг дори,
но внимавай, защото паднеш ли ще заболи!

В небето от изгряващи, блещукащи мечти
щастлив ще преоткриеш и обикнеш себе си,
защото там препуска волно твоята душа
следвайки поредната вълнуваща мечта.


© Никой Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??