2.06.2024 г., 20:01 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
48 0 1

......................................

 

 

Всичко свърши! Краят май дойде?

Ще си тръгна само със мечтите!

На къде ли ще ме поведе

моят път? Нагоре, към звездите!

 

Целият живот е само прах!

Хиляди мечти, безброй желания!

Всеки ден поредният е грях!

Всеки ден надежди, упования!

 

Късно! Много късно го разбрах!

Не съжалявам, че това приключи!

Щастлив съм от живота що живях!

Все някога туй щеше да се случи!

 

Сега съм сам сред мрак и тишина!

Пътувам по пътека към звездите!

На там пътува моята душа,

сред облаци далеч във висините!

 

Едва ли нещо с мен ще отнеса,

освен една любов несподелена

и скрита във очите ми сълза!

И болка във душата спотаена!

 

02.06.2024 г.

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??