20.01.2010 г., 0:55 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
486 0 2

 

 

                                              Устните,

                                              отпили от чашата

                                              живот,

                                              потрепнаха.

                                              Горчив, невидим

                                              вкус -

                                              утайката на младо вино.

                                              Омая.

                                              Застинала усмивка

                                              вечност.

                                              Тръпчива радост.

                                              Звън.

                                              Чашите 

                                              отрониха сълза.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??