...тя ще се върне пак,
може би с друго лице.
С характер по благ
или може би-не!
...тя ще се върне,
защото я одухотворяваш.
В свободно състояние,
тя не съществува.
Всичко е сурова маса- кал,
като Господ можеш да си ваяш фигурки.
Само не изпичай в сърдцето си идол,
ще му се кланяш завинаги.
© Станислав Русев Всички права запазени