30.05.2010 г., 22:10 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
437 0 2

Още пия от твоята чаша,

още храня твоето цвете,

още пазя твоите книги,

още бдя над твоите думи.

Още . . . .

 

Все още

се раждат звезди,

когато видя очите красиви . . .

 

Все още . . .

            треперя като кокиче,

когато чуя гласа ти . . .

 

Все още . . .

 

Времето

като планинска река изтича.

Нищо не прилича на вчера,

а защо това скътано чувство е същият огън!

© Станко Немиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??