11.06.2011 г., 16:15 ч.

***** 

  Поезия » Еротична
1142 0 2

 

 

чуваш ли тихите капки

на среднощния дъжд

милиони леки докосвания

на музикални инструменти

от пръстите на небето

случайния ритъм

мелодията без ноти

оригиналната тема

 

не ти ли се иска

да бъдеш жадно листо

и да те мокри дъждът

с топли целувки навсякъде

и да попиваш неумолимо

небесната благодат

© Енчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??