4.07.2009 г., 12:27 ч.

... 

  Поезия » Философска
476 0 11

Шуми вятър.

Шумотевица.

Изгаряне - пепел,

                  - разруха,

                  - самота.

В плен за бъдеще,

от тук до там,

но въпреки всичко....

Жадна душа.

Вик на болка.

Смразяващ ужас.

Копнеж по несбъднати

мечти.

Укор - от две очи,

стаена, потисната

мечта....

Как искам...

 

2008г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??